Belkin en Devialet presenteren speaker met draadloze telefoonlader

[ad_1]

Belkin en Devialet slaan de handen ineen en presenteren een product waar beide portfolio’s samenkomen: een slimme speaker met draadloze telefoonlader. Het eerstgenoemde bedrijf maakt draadloze laders, terwijl het laatstgenoemde bedrijf juist high-end luidsprekers maakt.

Belkin en Devialet werken samen aan slimme speaker

Het nieuwe product heet Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger en kost 299 dollar. Dit is overigens niet de eerste slimme speaker van Devialet. Vorig jaar werkte de fabrikant al samen met Huawei aan de Sound X-luidspreaker, waar de Chinese stemassistent Xiaoyi mensen kan helpen in het dagelijkse leven. De nieuwe speaker zal echter buiten China verkrijgbaar zijn.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

De Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger leunt, net als zijn Chinese voorganger, Devialets Speaker Active Matching-technologie (afgekort tot SAM). Daarmee moet geluidsvervorming, voornamelijk op hogere volumes, voorkomen worden. Daarnaast is er speciale technologie voor de subwoofer aanwezig. De luidspreker zal niet vibreren bij het basgeluid. Dat is hier belangrijk, omdat er waarschijnlijk vaak een telefoon op de bovenkant ligt. En het zou zonde zijn als die kapot valt wanneer die van de bovenkant trilt.

Op die bovenkant zit een standaard Qi-lader waarmee je ondersteunende telefoons draadloos kunt opladen. De lader laadt smartphones op met 10 watt. In de lente moet de speaker verkrijgbaar zijn in de VS.

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.

[ad_2]

- Advertentie -