Amerikaanse winkel hint naar producten

[ad_1]

Medewerkers van een Amerikaanse winkelketen hebben foto’s gemaakt van vermeldingen van onder meer een nieuwe Apple TV-mediaspeler. Het apparaat wordt ‘Gen X’ genoemd. Daarnaast zien we ook de vermelding van de Apple iPod Touch X Generation en nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

Eerder kwam al in het nieuws dat Apple zou werken aan een extra set Apple AirPods-oordoppen, genaamd de AirPods X-generatie. Of dat dezelfde AirPods zijn die door Digitimes AirPods Pro Lite genoemd worden, is niet duidelijk. Het is op moment van schrijven nog niet duidelijk in hoeverre de foto’s daadwerkelijk producten laten zien waar Apple nu aan werkt, maar opvallend is het in elk geval wel.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Nieuwe Apple TV op komst?

Momenteel zijn er drie vermeldingen van nieuwe Apple Watch-bandjes, evenals vier duplicate vermeldingen van de nieuwe Apple TV. De bandjes hebben een prijs van 49 dollar, de mediaspeler moet 179 dollar kosten (net zo duur als het huidige model met 32 GB) en de iPod touch heeft een prijs van 399 dollar. Momenteel betaal je datzelfde bedrag voor de versie met 256 GB.

Vorige generatie iPod touch (Afbeelding: Apple)

Waarschijnlijk is de ‘Gen X’ aanduiding bedoeld als placeholder, totdat Apple natuurlijk zelf de producten presenteert en de namen aankondigt. De prijzen zullen mogelijk ook niet accuraat zijn, maar zijn gebaseerd op de prijzen voor de huidige modellen van de producten. Meestal gokken winkeliers dergelijke informatie, omdat het achteraf toch aangepast kan worden. Het enige wat de vermeldingen ons daadwerkelijk vertellen, is dat er binnenkort nieuwe Apple-producten, zoals een nieuwe Apple TV, aankomen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat we iets over een nieuwe Apple TV horen. Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat de vernieuwde mediaspeler een variant van de A12- of A13-chipset zou krijgen. Dat is een significante upgrade ten opzichte van het huidige model, dat over de A10X-processor beschikt. Verder is het normaal dat Apple in de lente nieuwe bandjes voor de Apple Watch uitbrengt.

De iPod touch is de vreemde eend in de bijt. Ja, vorig jaar verscheen er een nieuwe versie met een lichte spec-bump, maar een echte hardwarerevisie hebben we al sinds 2015 niet meer gehad. Het wachten is nu totdat Apple de producten presenteert.

9to5Google

Reageer op artikel:

Nieuwe Apple TV en iPod touch: Amerikaanse winkel hint naar komst producten

[ad_2]

- Advertentie -