Amazon Music-applicatie beschikbaar voor Apple TV

[ad_1]

De Amazon Music-applicatie is vanaf nu ook beschikbaar voor Apple TV. Je kunt de app nu gratis downloaden uit de App Store. Eerder deze week kwamen er ook al twee andere apps van belangrijke streamingdiensten naar de mediaspeler van Apple.

Amazon Music-app op Apple TV

Mocht je een Apple TV hebben, dan zijn de mogelijkheden sinds deze week uitgebreid. Niet alleen kun je nu officieel Spotify en Twitch op de mediaspeler van Apple gebruiken, ook kun je vanaf nu de Amazon Music-app downloaden voor het kleine apparaatje. Dat is goed nieuws voor de mensen die ook producten gebruiken buiten het Apple-ecosysteem om. Met de muziekstreamingdienst krijg je toegang tot miljoenen nummers en duizenden afspeellijsten en radiostations. De app kan nu gedownload worden voor TV 4K en TV HD.

- Advertentie -

De Amazon Music-app was al beschikbaar voor iOS, Android, pc, Fire TV en via elke webbrowser op www.amazonmusic.com. Er is een abonnement voor één persoon (9,99 euro) en zes familieleden (14,99 euro) beschikbaar. Wanneer je een abonnement hebt, dan kun je de dienst koppelen aan in totaal tien apparaten en op sommige van die apparaten kun je music offline beschikbaar maken. Handig voor wanneer je veel muziek beluistert op je smartphone. Je kunt de applicatie nu vinden in de App Store van Apple.

[ad_2]

- Advertentie -