AliExpress: 5 (on)opvallende Bluetooth speakers

[ad_1]

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 opvallende Bluetooth speakers.

AliExpress topper: Bluetooth speaker met vlam-effect

Met de juiste muziek op is sfeer gegarandeerd. Sla je de plank mis met de muziek? Dan heeft deze Bluetooth speaker in ieder geval wat neppe vlammen die de sfeer misschien wel aanwakkeren.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Bluetooth speaker vlam effect Ali
Bluetooth speaker met vlam-effect (Afbeelding: AliExpress)

31,55 euro

Transparante Bluetooth speakers met magneet

Deze Bluetooth speakers van AliExpress zijn transparant waardoor je de elementen aan de binnenkant ziet zitten. Het zijn strakke speakers die in ieder interieur passen. De speakers bestaan uit twee boxen die middels een magneet aan elkaar kleven. Zo kun je ze als een geheel of als twee aparte speakers gebruiken.

transparante hifi speaker AliExpress
Transparante Bluetooth speakers met magneet (Afbeelding: AliExpress)

65,45 euro

Typisch AliExpress: Kwal in een glazen bol Bluetooth speaker

We kwamen een typische AliExpress gadget tegen: een speaker in de vorm van een soort glazen bol/ei met kwal er in. De kwal is uiteraard niet echt en ook de bol zal niet echt van kristal zijn gemaakt. Hij kan wel echt muziek spelen en licht de kwal in het ‘kristal’ op als hij aan staat.

glazen bol kwal Bluetooth speaker lamp AliExpress
Een zweverige Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

52,48 euro

Opvouwbare speaker

Is het een boek? Is het een lamp? Is het een speaker? Nee, ja en ja. Deze gadget lijkt op een boek maar fungeert als je hem uitvouwt als speaker en lamp. Verder kun je hem gebruiken als wekker en heeft hij een bijgeleverde afstandsbediening.

Bluetooth speaker lamp AliExpress
Opvouwbare Bluetooth speaker en lamp in 1 (Bron: AliExpress)

31,95 Euro

AliExpress topper: Waterdichte outdoor speakers

Deze speakers zijn de minst opvallende in dit rijtje. De Bluetooth speakers zijn vermomd als steen waardoor ze niet opvallen als je ze in de tuin plaatst. Als je je bril niet op hebt zou je haast denken dat het echte stenen zijn…

Ali waterdichte bluetooth speaker tuin
Waterdichte Bluetooth speaker voor in de tuin (Afbeelding: AliExpress)

181,08 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 (on)opvallende Bluetooth speakers

[ad_2]

- Advertentie -