Deezer verlaagt HiFi-abonnement permanent in prijs

[ad_1]

Deezer verlaagt z’n HiFi-abonnement permanent in prijs, naar €14,99 per maand om precies te zijn. En elke prijsverlaging in deze vervelende tijden is natuurlijk welkom.

Streaming audio is aardig, maar nog altijd niet super-goedkoop. Zeker niet als het gaat om lossless streamen, daarbij schieten de prijzen al snel de hoogte in. Deezer heeft in ieder geval z’n streams in lossless cd-kwaliteit qua prijs verlaagd. U betaalt nu €14,99 voor het HiFi-abonnement van deze audio-streamingdienst en die nieuwe abonnementsprijs is per direct ingegaan. U krijgt bij dit abonnement de beschikking over 54 miljoen tracks in cd-kwaliteit, ofwel: 16 bit, 1411 kbps. En dat geldt voor alle apparaten die met Deezer overweg kunnen, dus inclusief dingen als uw smartphone, tablet, computer, diverse multiroom-speakers en hifi-installaties, streamers enzovoort.

- Advertentie -

360 by Deezer

Ook aardig is dat u door een abonnement op Deezer HiFi te nemen, toegang krijgt tot 360 by Deezer. Dat is een losse app die het mogelijk maakt om muziek in 360 Reality Audio te ervaren. En dát is dan weer een muziekformaat uit de stallen van Sony, bedoeld voor ‘onderdompelend’ geluid (het Engelse immersive sound klinkt om de een of andere reden toch beter…). En mocht u ondanks de prijsverlaging toch eerst eens de kat uit de boom willen kijken? Geen probleem, u kunt de dienst ook eerst eens een maandje gratis proberen en daarna beslissen.

[ad_2]

- Advertentie -