Ziggo begint met test app Apple TV

[ad_1]

Ziggo begint binnenkort met een gebruikerstest onder een beperkte groep klanten van de Ziggo TV-app voor online mediaspeler Apple TV.

Ziggo binnenkort op Apple TV

Foto ProShots

- Advertentie -

Liberty Global – aandeelhouder van VodafoneZiggo waarvan Ziggo een bedrijfsonderdeel is – test al enige tijd intern de app voor Apple TV van Ziggo. De tijd is nu rijp om de test uit te breiden en een beperkte groep klanten van het kabelbedrijf tot het testtraject toe te laten. Wie geïnteresseerd is, kan zich opgeven voor het klantenpanel op het eigen gebruikersforum van het kabelbedrijf. Potentiële testers dienen wel de beschikking te hebben over een Apple TV online mediaspeler van de vierde generatie, ook wel Apple TV HD of Apple TV 4K genoemd.

 

Klantenpanel

Om nieuwe producten van Ziggo te kunnen testen, dient een klant zich opgegeven te hebben voor het klantenpanel. Leden van het klantenpanel hebben inmiddels een uitnodiging voor de test van Ziggo TV op Apple TV ontvangen. De uitnodigingen zijn niet overdraagbaar.

 

Ziggo TV

Ziggo test Ziggo TV – dat vergelijkbaar is met Ziggo GO voor tablet en smartphone – al enige tijd met een groep eigen klanten voor Android TV en Fire TV van Amazon. Mogelijk dat Ziggo een gelijktijdige marktintroductie nastreeft van Ziggo TV voor online mediaspelers van Apple, Amazon en apparaten die op Android TV functioneren. Met Ziggo TV kan onder meer live naar tv-zenders gekeken worden. Tevens zijn interactieve diensten als Replay TV, Begin Gemist en cloudPVR mogelijk. Verder kunnen klanten die toegang hebben tot Ziggo Movies & Series ook naar films en series kijken. Ziggo TV kan als alternatief voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL gezien worden. Ziggo is nog in overleg met contentaanbieders over de benodigde rechten voor het aanbieden van content via online mediaspelers. Naar het nu lijkt, kan Ziggo TV voor online mediaspeler alleen met een internetverbinding van Ziggo gebruikt worden.

ZiggoVodafoneZiggoZiggo TVZiggo GOtvtelevisieZiggo Movies & SeriesfilmsseriesonlinemediaspelerApple TVAndroidAmazonFire TVklantenpanel

[ad_2]

- Advertentie -