Marshall Uxbridge Voice slimme speaker

[ad_1]

Marshall heeft een alleraardigste en veelzijdige slimme speaker uitgebracht, waarbij de slimheid wordt verzorgd door Amazon’s Alexa die ‘alles’ voor u regelt.

Marshall is natuurlijk groot geworden door de bekende podiumspeakers. Maar eert het kleine sinds inmiddels alweer een tijdje ook. Nieuwste Marshall-telg is de Uxbridge Voice. Deze compactie speaker kan overweg met streams vanaf uw (thuis)netwerk, AirPlay 2, Bluetooth en Spotify Connect. Verder biedt Amazon Alexa een luisterend oor voor al uw vragen. Dankzij de uitgekiende ‘far field array’ microfoons is volgens Marshall zelfs spraakherkenning mogelijk bij luid spelende muziek. En ook hoeft u niet pontificaal voor de speaker te gaan staan om u verstaanbaar te maken. Mocht u helemaal geen behoefte hebben aan een meeluisterend Amazon, dan is Alexa ook fijn uit te schakelen.

- Advertentie -

Multiroom

De Marshall Uxbridge Voice is multiroom-capabel. Daarbij kunt u wat koppelen betreft kiezen uit AirPlay 2 of de Alexa-methode. Praktisch is verder dat u via de bijbehorende Marshall Voice-app equalier-settings naar eigen smaak in kunt stellen. Voor een meer grove regeling vindt u bovenop de speaker regelaars voor lage en hoge tonen. De Uxbridge Voice is leverbaar in de kleuren zwart en wit en moet op ‘t moment dat u dit leest verkrijgbaar zijn. De speaker heeft een prijskaartje van €199.

[ad_2]

- Advertentie -