De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 19)

[ad_1]



Instacodez

Beste PS4 deals

Voor PlayStation 4 gebruikers worden er deze week weer flink wat titels met korting aangeboden. Veel van die titels zijn voor een prikje verkrijgbaar in de PSN Store. Fan van visual novels? Dan kun je voor maar 11,99 euro genieten van Batman TellTale Series, of voor maar 19,99 euro van Life is Strange 2. Daarnaast worden grote titels als Red Dead Redemption 2 (18,29 euro), Asssassin’s Creed Origins (19,75 euro) en FIFA 20 (29,98 euro) goedkoper aangeboden.

Fans van indiegames kunnen op het moment ook vrij veel indietitels met korting inslaan. Denk aan Little Nightmares voor maar 3,99 euro of Escape Plan voor 2,98 euro. Voor Little Nightmares is ook de Complete Edition voor 5,99 euro beschikbaar of de losse Expansion Pass voor 1,99 euro! Ook wordt er downloadbare content aangeboden voor The Escapist. De DLC Bundel kost nog maar 3,59 euro. Er zijn nog meer titels die je via de PSN Store Deals worden aangeboden.

- Advertentie -

Het complete overzicht vind je in de PlayStation Store.

Xbox Live with Gold

Naast PlayStation deals zijn er elke week aanbiedingen voor de Xbox gamers onder ons. Zo is er onder andere een heleboel Assasin’s Creed spellen die goedkoper over de digitale toonbank gaan. Zo wordt er tot wel 75% korting gegeven op Assassin’s Creed Origins en Assassin’s Creed Oddyssey content. Ook worden games als Yooka-Laylee, The Sims 4 en Battlefield 1 Revolution nu voor een tientje per stuk aangeboden. Soulcalibur VI is momenteel 17,50 euro. Mogelijk zit er ook deze week een toffe Xbox game voor jou tussen!

Kijk daarom vooral even op de Xbox website of in de Microsoft Store via je console. Hier staan nog meer games die met kortingen worden aangeboden.

Animal Crossing: New Horizons Official Companion Guide

Voor Animal Crossing New Horizons spelers valt er een heleboel te ontdekken. Nu is het lastig om zelf alles uit te vinden en daarom bestaan er ook guides. Naast de grote hoeveelheid informatie die je al op het internet kunt vinden, bestaat er ook een officieel boek met daarin heel veel tips en tricks. Tevens vind je in dit boek handige lijstjes zodat je zeker weet of je alle fossielen hebt, alle insecten en vissen hebt gevangen of toch niet net die ene doe-het-zelf-actie mist om weer een prachtig meubelstuk voor je huis of eigen dorp te maken.

Normaal gesproken wordt de guide voor 41,99 euro verkocht. De fysieke versie van de guide wordt ook voor 27,47 euro verkocht. Het gaat dan om een Engelse versie die wordt geïmporteerd naar Nederland. Het kan eventjes duren voor de guide bij jou thuis belandt! Vooralsnog kan er worden voorbesteld voor de lading die op 12 mei een lading uitkomt.

De Animal Crossing: New Horizons Official Companion Guide koop je bij Blackwells. Als je deze sneller wil hebben, dan kun je deze ook bij Nedgame.nl bestellen. Dan betaal je wel de normale prijs van 41,99 euro.

Samsung Galaxy S10+ – 128GB – Prism Zwart

Nog op zoek naar een nieuwe smartphone? Op het moment biedt bol.com de Samsung Galaxy S10+ Prism Zwart van 128GB aan voor 669 euro. Dit klinkt als veel geld, maar hou er rekening mee dat je bij aankoop nog 100 euro cashback krijgt. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, dan is het geen verkeerd idee om even te checken of deze mobiel bij jou past!

Dit toestel zet in op een zeer high-end design, met een 6.4-inch display en een groot scala aan camera’s. Het lijkt even alsof er een cameraoorlog wordt gevoerd, waarbij meer altijd beter is. Op de Samsung Galaxy S10+ zijn maar liefst 5 camera’s te vinden! Ontgrendelen kan via 3D-gezichtsherkenning en de nieuwe ultrasone vingerafdrukscanner. Het belooft een snelle smartphone te zijn die wel een paar jaar meegaat.

De Samsung Galaxy S10+ 128 GB koop je nu met korting op bol.com.

[ad_2]

- Advertentie -