Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 20

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl en Action aanbiedingen

De Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks handige gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 20 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 20 2020

Koelkast

De eerste gadget uit dit lijstje is een saaie. Dan hebben we die direct maar even gehad. Het is namelijk een koelkast met een inhoud van 130 liter. Hij heeft geen Bluetooth of andere slimme functies. Hij koelt de inhoud. Precies wat je ervan verwacht dus. En de prijs? Die is precies zoals je hem van Aldi verwacht.

Koelkast Aldi
Koelkast (Afbeelding: Aldi)

139,00 euro

Inventum heteluchtfriteuse GF350HLD

Wie gezond wil blijven in deze tijden doet er goed aan zo veel mogelijk thuis te blijven. Een uitje naar de snackbar kun je nog steeds beter niet doen. Haal daarom de snackbar in huis met deze heteluchtoven van Inventum. Hij heeft acht automatische programma’s voor het bereiden van snacks en groente. Of een frituur in huis halen wel ten goede komt van je gezondheid is te betwijfelen, maar lekker is het wel.

Inventum heteluchtfriteuse Aldi
Inventum heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Tristar Vacuümblender

Aldi verkoopt deze week een vacuümblender. Wat deze blender onderscheidt van een ‘gewone’ blender is dat vezels en pulp perfect gemixt worden dankzij de vacuümtechniek. Zo krijg je een smoothie zonder luchtbubbels. Wie al watertand bij het idee van een luchtige bananen-smoothie moet dit apparaat dus niet hebben. Deze blender geeft je namelijk een compacte vloeistof waar je zelf de luchtbubbels bij in moet happen.

Aldi Tristar Vacuümblender
Tristar Vacuümblender (Afbeelding: Aldi)

69,99 euro

Elektrische koelbox

Tijdens warme en hete dagen is het lekker om tijdens je wandeling of stranddag iets kouds te drinken. In deze situatie zijn er twee soorten mensen: de een bevriest een 2-liter fles water om verspreid over de hele dag steeds tien koude waterdruppels te drinken, en de ander neemt een fatsoenlijke koelbox mee. Deze laatste kan bij Aldi terecht voor een elektrische koelbox. In deze koelbox passen trouwens prima 2-liter flessen water dus ook de flesbevriezers onder ons hebben wat aan dit apparaat. De koelbox heeft een binnen-ventilator en een koelvermogen tot 20 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur.

elektrische koelbox Aldi
Elektrische koelbox (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 20 2020

Lidl deal: Parkside Bandschuurmachine

Een oppervlak verven begint bij een goede voorbereiding. Daarmee bedoelen we niet het kiezen van de juiste kleur banaan-geel, maar schuren van het oppervlak. Dat kan met Lidl’s goedkope schuurmachine. Dit werkt grondiger en een stuk sneller dan schuren met een schuurpapiertje in je hand. Dit handige gereedschap heeft een vermogen van 900 W en is ook stationair te gebruiken.

Bandschuurmachine Lidl
Parkside Bandschuurmachine (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Parkside Ultrasone Solar dierenverjager

Deze ultrasone dierenverjager houdt ongewenste dieren op afstand door middel van hoge frequentietonen en lichtsignalen. Die tonen en lichtsignalen storen jou niet, maar de kakkende kat van de buren wel. Of die reiger die alle vissen uit je vijver eet. De dierenverjager heeft verschillende modi voor verschillende dieren. Of beter gezegd: tegen verschillende dieren. Je kunt kiezen voor een modus die alleen bepaalde dieren verjaagt, of voor een modus die alle frequenties dekt en alle ongewenste beesten uit je buurt houdt.

Parkside ultrasone dierenverjager Lidl
Parkside ultrasone dierenverjager (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Lidl deal: Delonghi espressomachine EC 201CD.B

Lidl verkoopt regelmatig koffiezetapparaten en espressomachines. Je hebt echt geen complete espressomachine nodig voor een strakke bak koffie. Een percolator op het gasfornuis is eigenlijk voldoende. Maar wie geld en ruimte in zijn keuken over heeft kan ook voor dit apparaat van Delonghi gaan. Hij is geschikt voor gemalen koffie en espresso pads.

Delonghi espressomachine Lidl
Delonghi espressomachine (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Comfee mobiele airconditioner

Zal Nederland na een warme winter ook een warme zomer krijgen? Piet Paulusma zal het weten. Wie als een ware prepper de zomer in wil gaan kan bij Lidl nu al een airconditioner kopen. Deze airconditioner staat op wieltjes en is makkelijk te verplaatsen. Hij heeft verschillende functies, zoals een timer en slaapmodus, en werkt met een afvoerslang naar buiten.

Comee mobiele airconditioner Lidl
Comfee airconditioner Lidl (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

#3 Action aanbiedingen week 20 2020

Nerf N-Strike Elite Scout MKII

Wie klaar is met koken, bakken, breien, of een andere nieuwe thuis blijf-hobby kan deze Nerf gun in huis halen. Hij wordt geleverd met 4 darts en biedt naar schatting zeker 15 minuten entertainment.

Net N-Strike nerf gun Action
Nerf N-Strike Elite Scout MKII (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Waterspray ventilator

Raak je een beetje oververhit thuis achter het glas? Of heb je het helemaal warm gekregen van je eerste bezoek aan vrienden? Richt deze waterspray-ventilator dan op gezicht. De propeller blaast nevel jouw kant op voor een lekkere verkoeling. Geen zin om deze plastic gadget in huis te halen? Eet dan even een ijsklontje was je gezicht met koud water. Dat werkt ook prima.

Action waterspray-ventilator
Waterspray-ventilator (Afbeelding: Action)

2,95 euro

Grundig koptelefoon

Waar sommige merken hun Bluetooth oordopjes zo subtiel mogelijk maken, gooit Grundig het duidelijk over de andere boeg. Deze koptelefoon is verkrijgbaar in blauw, oranje, roze en groen. We kunnen niet zeggen welke kleur het meest subtiel is, want geen enkele kleur komt ook maar in de buurt van subtiliteit. De hoofdtelefoon is opvouwbaar en werkt via een aux-kabel.

Action Grundig koptelefoon
Grundig koptelefoon (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Solar wandlamp

Action heeft de laatste weken verschillende solar tuinlampen in het assortiment gehad. De een nog gekker, kleurrijker, en in een vreemdere vorm dan de ander. Deze week vind je er echter een solar wandlamp in een opvallend onopvallend design. De simpele tuinlamp gaat automatisch aan bij het signaleren van beweging en laadt zichzelf automatisch op met zonne-energie.

Action Solar wandlamp
Solar wandlamp (Afbeelding: Action)

3,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks handige gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 20 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -