Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 19

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 19 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 19 2020

Slagschroevendraaier

Aldi verkoopt bijna wekelijks gereedschap. Met een beetje geluk heb je zo aan het einde van het jaar alle nodige gadgets verzamelt om de klus te klaren. Deze slagschroevendraaier mag niet in je gereedschapskist ontbreken. Hij heeft een krachtige 40V-motor en een LED-werklamp.

49,99 euro

Slagschroevendraaier (Afbeelding: Aldi)

Fietshelm met achterlicht

Een fietshelm dragen is in Nederland niet standaard. Toch kan het nooit kwaad er een op je hoofd te zetten. Zo biedt dit exemplaar van Aldi dubbele bescherming tijdens het fietsen: de fietshelm heeft namelijk ook een achterlicht waardoor je in het donker goed zichtbaar bent. Een prima helm voor als je een speed pedelec hebt en verplicht een helm moet dragen, of voor een mountainbike-rit.

12,99 euro

 Fietshelm LED achterlicht Aldi
Fietshelm met achterlicht. (Afbeelding: Aldi)

Solar lampion XXL

Deze lampionnen geven niet bijster veel licht, maar geven wel wat extra sfeer aan je tuin. Tenminste, als je ze niet laat verregenen natuurlijk. Dankzij de solar-functie laden ze zichzelf op en schakelen ze automatisch in bij zonsondergang.

4,99 euro

Solar lampion XXL
Solar lampion XXL. (Afbeelding: Aldi)

#2 Lidl aanbiedingen week 19 2020

Lidl deal: Auriol Draadloos weerstation

Weer of geen weer, na deze lockdown ga je vast maar al te graag weer de buitenlucht in wanneer het jou schikt. Dat enthousiasme is na een week of 4 vast weer voorbij. Bereid je daarom voor op je oude gewoonten en gebruiken en haal dit draadloos weerstation van Lidl in huis. Die laat je precies zien hoe de temperatuur binnen en het weer buiten is. Zo krijg je nooit onverwacht een plensbui op je hoofd.

19,99 euro

Auriol Draadloos weerstation Lidl
Auriol Draadloos weerstation. (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: 3-in-1 elektrische barbecue

Veel elektrische barbecues zijn complete buitenkeukens. Niet iedereen heeft echter de ruimte en het geld voor zo’n enorm beest in de tuin of op het balkon. Deze elektrische barbecue doet het net zo lekker, maar is net wat bescheidener. Hij is geschikt voor grillend, roken en bakken. Daarnaast kun je hem ook als tafelgrill gebruiken.

59,99 euro

3-in-1 elektrische barbecue Lidl
3-in-1 elektrische barbecue. (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: Silvercrest Shiatsu massagekussen

Een massage na een stressvolle dag is heerlijk. Al is een massage op iedere dag heerlijk. Als je een massagekussen in huis haalt hoef je geen excuus te vinden voor een dure afspraak bij de masseuse. Gooi dit kussen achter je rug of nek en laat die vastzittende spieren goed los masseren. Kies uit het rugmassagekussen of het nekmassagekussen.

29,99 euro

Silvercrest Shiatsu massagekussen Lidl
Silvercrest Shiatsu massagekussen. (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: Silvercrest Sous-vide stick

Dit is dus een sous-vide stick. Nog nooit van gehoord? Dan ben je vast niet de enige. Klem de stick in een pan water en leg daar vacuüm verpakt eten in om die zo langzaam te garen. De meeste sous-vide apparaten zijn groot en nemen veel ruimte in beslag, maar deze stick leg je zo naast de staafmixer in het keukenkastje.

89,99 euro

Silvercrest Sous-vide stick Lidl
Silvercrest Sous-vide stick. (Afbeelding: Lidl)

#3 Action aanbiedingen week 19 2020

Nor-Te parasolverlichting

Dit is nou echt zo’n gadget die je niet nodig hebt, maar zeker wel handig is. Bevestig deze ufo-achtige lamp onder je parasol zodat je op warme avonden net wat langer buiten kunt blijven zitten. De LED-verlichting werkt op batterijen en is geschikt voor verschillende maten parasols.

3,99 euro

Nor-Te parasolverlichting
Nor-Te parasolverlichting. (Afbeelding: Action)

Gear2Play robothondje

Een hond kopen in een tijd als deze is verleidelijk. Je bent waarschijnlijk veel thuis en hebt genoeg tijd om met je toekomstige puppy over de heide te rennen. Die tijden veranderen echter weer. Geef daarom niet toe aan die puppy ogen en speel het op safe met een robothondje. Ook die beweegt, maakt geluid, en reageert op jouw stem en aanraking. Net echt toch?

12,95 euro

Gear2Play robothondje
Gear2Play robothondje. (Afbeelding: Action)

Trust power-bank (10.000 mAh)

Een lege smartphone is de nachtmerrie van velen van ons. Ondanks dat we het niet graag toegeven, krijgen de meesten van ons klamme handjes van een smartphone met nog maar 10 procent batterij. Klinkt dit je bekend in de oren? Schaf dan een powerbank als deze aan zodat je het nooit zover hoef te laten komen.

8,88 euro

Trust power-bank (10.000 mAh)
Trust power-bank (10.000 mAh). (Afbeelding: Action)

#4 Kruidvat aanbiedingen week 19 2020

Watshome Nek- en schoudermassageapparaat

Deze gadget van Kruidvat is perfect voor moederdag, maar ook om jezelf cadeau te doen. Slinger dit massageapparaat om je nek en geniet van een lekkere nek- en schoudermassage. Als je een stijve nek of vastzittende schouders hebt kun je hem misschien beter niet om je nek slingeren. Al heb je na de massage hopelijk minder last van die klachten. Het apparaat heeft een verwarmende functie en verschillende vibrerende standen.

12,99 euro

Watshome Nek- en schoudermassageapparaat
Watshome Nek- en schoudermassageapparaat. (Afbeelding: Kruidvat)

Solar tuinsteker met vlakeffect

Volgens Kruidvat is deze Solar tuinsteker met vlameffect haast niet van een fakkel te onderscheiden. Al geldt dat waarschijnlijk alleen voor wie zijn bril niet op heeft of vergeten is zijn lenzen in te doen. Maar dat maakt niet uit, want deze tuinsteker is een prima lampje voor in je tuin waar je niet naar om hoeft te kijken. Hij laadt zichzelf namelijk op middels zonlicht en gaat automatisch aan wanneer het schemert. Veel handiger dan brandgevaarlijke fakkels.

3,99 euro

Solar tuinsteker met vlakeffect
Solar tuinsteker met vlakeffect. (Afbeelding: Kruidvat)

Philips Aquatouch Scheerapparaat

Wie zijn gezicht weer wat vaker buiten laat zien doet er goed aan zijn baard eerst te scheren. Die paar weken binnen zitten zonder zonlicht hebben je looks vast geen goed gedaan. Vang daarom zo veel mogelijk zon op je hele gezicht, zonder dat die 4- 5- of 6-weeks baard hem blokkeert. Dit Philips Aquatouch scheerapparaat helpt je er bij. Hij scheert zowel droog als nat en met water, scheergel of -schuim.

44,99 euro

Philips Aquatouch Scheerapparaat
Philips Aquatouch Scheerapparaat. (Afbeelding: Kruidvat)

Vaaslamp

Met moederdag voor de deur halen ook Lidl, Aldi, Action en Kruidvat alles uit de kast om jouw moeder te verwennen. Zo vind je bij Kruidvat een vaaslamp in een hout-design. Gebruik hem als vaas, lamp, als pennenbakje, opbergplek voor je sleutels, of alle vier misschien.

4,99 euro

Vaaslamp
Vaaslamp. (Afbeelding: Kruidvat)

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de drie winkels uit. Ook in week 19 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -