walkie-talkie als social distancing hulp

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze walkie-talkie-set met 8 kanalen.

Walkie-talkie is gemaakt voor social distancing

Toen we nog naar buiten mochten onderhielden we graag contact met vrienden en familie via Whatsapp en andere social media. Deze periode van binnen blijven heeft ons doen realiseren dat face-to-face contact wel degelijk heel belangrijk is voor ons welzijn en dat van anderen. Wie zijn volledige internetbundel er de afgelopen weken al driedubbel doorheen heeft gejast kan naar de Lidl gaan. Niet voor een nieuwe internetbundel, maar voor deze walkie-talkie set. Daarmee communiceer je eenvoudig met iedereen die er ook een heeft.

- Advertentie -

Geef er een aan je opa en oma, ga onder het raam staan, en praat met elkaar via deze walkie-talkie. Of praat met een vriend die aan de andere kant van de straat staat zonder de complete wijk bij elkaar te schreeuwen. Een ouderwetse techniek voor een nieuwe toepassing.

Lidl walkie-talkie
Walkie-talkie-set (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Walkie-talkie houdt het langer vol dan smartphone

Lidl’s walkie-talkie-set heeft een maximum bereik van 8 kilometer. Het is een uitgebreide gadget met 8 kanalen waardoor je privacy nog beter beschermd is. De kanalen hebben elk 38 analoge CTCSS-codes en 83 digitale DCS-codes. Vraag jij je trouwens af waarom deze walkie-talkies zijn gefotografeerd op een old-timer? Wij ook.

Je kunt deze walkie-talkies aansluiten op je koptelefoon. Zo hoeft niet iedereen mee te luisteren met je gesprekken. Dat is fijn voor jou, en fijn voor anderen. De accuduur van de apparaten is 11 uur. Ze houden het dus hoogstwaarschijnlijk een stuk langer vol dan jouw oude iPhone of Samsung smartphone. En wees niet bang dat je batterijen in deze apparaten moet stoppen: ze laden gemakkelijk op via het laadstation met USB-aansluiting.

Walkie-talkie-set Lidl
Walkie-talkie-set (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 16 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: walkie-talkie als social distancing hulp

[ad_2]

- Advertentie -