Bender Hifi omarmt luidsprekermerk Kudos

[ad_1]

Bender Hifi in Arnhem is de eerste dealer in de Benelux die het nieuwe luidsprekermerk Kudos heeft omarmd. Vanaf nu daar verkrijgbaar dus!

Eigenaar Harald Strik van ‘t Arnhemse Bender Hifi heeft een voorliefde voor Britse audiomerken. Hij was direct onder de indruk van de geluidskwaliteit en de fraaie afwerking, zo lezen we in het persbericht dat de zaak ons stuurde. Afgelopen februari introduceerde Latham Audio en Kudos eigenaar Derek Gilligan de gehele line-up van TITAN modellen aan speciaalzaken en pers; tijdens een speciaal introductie-evenement op haar kantoor in het Noord-Brabantse Alphen.

- Advertentie -

Vier modellen

De TITAN-serie bestaat uit vier modellen, waaronder één monitor en drie vloerstaande modellen. Alle modellen zijn voorzien van ISO-baric drivers en worden volledig geproduceerd in Groot-Brittannië. Alle modellen kunnen zowel passief of actief worden aangestuurd. In de winkel in Arnhem zijn de TITAN 505 monitoren en de TITAN 707 vloerstaande luidsprekers permanent opgesteld. En ondanks alle beperkingen vanwege het Coronavirus zijn de luidsprekers op afspraak te beluisteren. Hiervoor volgt Bender Hifi de richtlijnen van de overheid.

U vindt Bender Hifi aan de Steenstraat 54 te Arnhem, telefoon: 026-445 3541. Zoals gezegd: niet zomaar vanuit het wild langslopen, eerst even een afspraak maken. Uiteraard is er ook een website!

[ad_2]

- Advertentie -