5 retro game consoles met klassieke games tegen verveling

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 retro game consoles met klassieke games om verveling tegen te gaan.

AliExpress topper: Draagbare mini handheld game console

Deze retro game console is misschien klein maar heeft meer dan 600 ingebouwde klassieke games. Daar kom jij deze dagen wel mee door. Hij wordt geleverd met twee joysticks zodat je de games samen met je huisgenoot of partner kunt spelen. Je kunt de game console via een AV-kabel aan je tv koppelen die er ook bijgeleverd wordt.

- Advertentie -
draagbare game console retro
Retro draagbare game console (Afbeelding: AliExpress)

51,77 euro

Mini retro game console

Deze mini handheld game console is slechts 11 centimeter lang en 7,5 centimeter breed. Je moet dus goede ogen hebben om te kunnen volgen wat op het 3-inch beeldscherm gebeurt. Ben jij niet gezegend met deze goede ogen? Dan kun je het apparaatje via een AV-kabel aan je tv koppelen. Dankzij de 800 mAh Li-ion accu kun je maar liefst 5 tot 6 uur achter elkaar gamen op dit apparaatje.

mini retro game consol
Mini retro game console (Afbeelding: AliExpress)

15,91 euro

AliExpress Tamagochi

De Tamagochi is een echte klassieker. Deze game kun je dag en nacht spelen. Of beter gezegd: deze game moét je dag en nacht spelen. Anders overleeft je tamagochi het namelijk niet.

AliExpress tamagochi
Tamagochi (Afbeelding: AliExpress)

2,66 euro

Mini opklapbare game console

Deze opklapbare game console doet je wellicht denken aan een bekende game console uit je jongere jaren. Het kleine apparaatje met retro-look heeft een geinig flip-scherm waardoor hij gemakkelijk in je zak past. Al ga je op dit moment waarschijnlijk nergens naartoe dus maakt het niet echt uit dat hij een goed meeneem-formaat heeft. Deze game console van AliExpress heeft meer dan 142 ingebouwde retro games. Je kunt hem trouwens ook via de AV kabel aan je tv koppelen.

Mini opklapbare game console AliExpress
Mini opklapbare game console (Afbeelding: AliExpress)

10,22 euro

AliExpress topper: Mini arcade machine

Speelhallen zijn uiteraard dicht op dit moment. Gelukkig zijn er manieren om die naar je eigen huis te halen. Bijvoorbeeld met deze mini arcade machine. Hij heeft 156 games en een oplaadbare batterij. Het apparaatje is slechts 19,5 centimeter hoog en 10.5 centimeter breed en dus niet geschikt voor al te grote handen en dikke vingers.

Mini arcade AliExpress
Mini arcade machine (Afbeelding: AliExpress)

21,69 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 retro game consoles met klassieke games tegen verveling

[ad_2]

- Advertentie -