Samsung’s volgende generatie high-end tablets in de maak

[ad_1]

Samsung werkt aan high-end tablets met modelnummers SM-T970 en SM-T975. Mogelijk gaat het hier om de ‘Galaxy Tab S7‘. Samsung kennende worden deze komende zomer gelanceerd, vlak voor de Galaxy Note 20.

samsung galaxy tab s7

- Advertentie -

De Galaxy Tab S6, die een mogelijke opvolger krijgt met de SM-T970/975

Samsung Galaxy ‘Tab S7′ in ontwikkeling

Verrassend vroeg in het jaar verschijnt een paar nieuwe Samsung tablets op onze radar. Vermoedelijk gaat het hier om nieuwe high-end modellen. Althans, de modelnummer SM-T970 en SM-T975 zouden daarop kunnen wijzen. De ontwikkeling van deze tablets bevindt zich momenteel nog in een vroeg stadium, maar is wel degelijk gestart.

De nummer wijkt overigens flink af van andere recente high-end tablets van Samsung, die allemaal een modelnummer in de SM-T8xx serie hadden. Of dit iets specifieks betekent durven wij op dit moment niet te zeggen. Ook kunnen we niet bevestigen of deze tablets onder de naam ‘Galaxy Tab S7′ (óf Galaxy Tab S20, natuurlijk) uit gaan komen, al is die kans natuurlijk aanwezig.

Zoals gezegd bevindt de ontwikkeling van de tablets zich momenteel nog in een vroeg stadium, maar we kunnen ons goed voorstellen dat Samsung ze aanstaande zomer zal lanceren – vermoedelijk kort voor de onthulling van de Galaxy Note 20. In 2019 introduceerde Samsung de Tab S6 vlak voor de Galaxy Note 10, tenslotte.

Qua eigenschappen weten we verder nog niets over de nieuwe tablets. Mogelijk lenen ze nieuwe features van de Galaxy S20-serie, al zitten vergelijkbare camera-upgrades er vermoedelijk niet in. Het zijn tenslotte toch tablets. Wel verwachten we de komende maanden stukje bij beetje natuurlijk steeds meer te weten te komen over de SM-T970/975, als meer bronnen informatie beginnen te lekken.



[ad_2]

- Advertentie -