PMP Kantoormeubelen – Ergonomie en flexibiliteit voor uw werkruimte

[ad_1]

Patrick Beelen.
Patrick Beelen.

Het interieur van uw zaak is uw visitekaartje. Dus wilt u dat het tot in de puntjes verzorgd is. Daarom doet u een beroep op Patrick Beelen van PMP Kantoormeubelen. Al ruim 13 jaar brengt hij ergonomie en design samen. En hij weet dat u kwaliteit én flexibiliteit op prijs stelt.

Wat doet PMP Kantoormeubelen voor mij?
Zaakvoerder Patrick Beelen: “Hebt u een winkel, kantoor, praktijk- of consultatieruimte? Dan rekent u op PMP Kantoormeubelen voor het ontwerp en de inrichting ervan. We nemen het hele traject voor onze rekening. Van het ontwerp, via de eventuele verbouwingen tot de afwerking en het meubilair. En dat doen we voor kleine én grote projecten. De ene opdracht bestaat uit consultatieruimtes in een ziekenhuis. De volgende opdracht is misschien een kantoor voor een kmo of een zelfstandige. Bij elk project rekent u op onze kwaliteit en flexibiliteit.”

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

foto_BM45_PMP_20150812-MM-033_HR_rgb_lowHoe vult u die twee troeven precies in?
“Tijdens de werkweek helpt u klanten, patiënten of cliënten verder. Dan is het helemaal niet aangenaam als vakmannen druk aan de slag zijn in uw werkruimte. Geen probleem. Want PMP Kantoormeubelen werkt ook tijdens het weekend – zónder meerprijs. Zo start u op maandagmorgen in een nieuwe én ergonomische werkruimte. En hiermee haal ik dan onze tweede troef aan: de kwaliteit, of beter gezegd de ergonomie. Want uw werkruimte moet niet alleen mooi zijn, ze moet ook comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn. Dit is mijn paradepaardje: ik investeer veel tijd in ergonomie en school me regelmatig bij. Zo blijf ik op de hoogte van de recente ontwikkelingen. En daar plukt u – of beter gezegd uw rug – de vruchten van.”

Zorgt u zelf voor de uitvoering van de werkzaamheden?
“Ik ben uw contactpersoon voor het hele project en alle werkzaamheden. Dus ook de coördinatie neem ik voor mijn rekening. PMP Kantoormeubelen is aangesloten bij een samenwerkingsverband van aannemers en vakmannen. Dat is uw kwaliteitsgarantie. Want zo krijgt u vakmannen over de vloer die ervaring hebben met projecten zoals dat van u. En ik blijf uw vaste contactpersoon: vanaf het ontwerp tot bij de oplevering van uw project.”

FICHE

  • Aanbod: ergonomie én design voor uw werkruimte.
  • Aantal jaar actief: 13.
  • Zaakvoerder: Patrick Beelen.

PMP Kantoormeubelen
Aarschotsesteenweg 672 – 3300 Tienen – T 0478 71 15 29
[email protected] – www.pmp-kantoormeubelen

[ad_2]

- Advertentie -