Fritz Hansen upcycled plasticafval

[ad_1]

De stevige, stapelbare stoel N02 Recycle van Fritz Hansen is ontworpen in samenwerking met de Japanse designstudio Nendo. De ontwerper liet zich inspireren door een gekreukt blad papier op zijn werktafel en verwerkte dit in het design door middel van een plooi in de zitting, die de boven- en onderrug van de gebruiker ondersteunt. De kuip van de stoel is gemaakt van circulair plastic: gerecycleerd plastic dat ook opnieuw gerecycleerd kan worden. Het gebruikte plastic is afkomstig van huishoudafval dat verzameld, verwerkt en geüpcycled wordt in Centraal-Europa, om zo het transport te beperken.

 

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

De kuip is verkrijgbaar in zeven kleuren, die geïnspireerd zijn op warme aardetinten uit de Scandinavische natuur. Met zijn ruime keuze aan kleuren en verschillende opties voor het onderstel is de N02 Recycle volgens het bedrijf de ideale oplossing voor eetkamers, kantoren en vergaderzalen of als extra zitgelegenheid. De afwasbare plastic kuip is kindvriendelijk en eenvoudig in onderhoud.

 

Ulrik Gammelmark West, is de contactpersoon van Fritz Hansen voor de retail en Wenke Claus voor de projectmarkt in de Benelux. Voor de verlichtingscollectie van Fritz Hansen is er in België een aparte agent, Tradix.

Links

www.fritzhansen.com
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #fritzhansen[ad_2]

- Advertentie -