Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #133

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 133.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

Ali verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress deal: Karaoke microfoon

Men zegt dat de taal van de liefde universeel is. Dat geldt volgens ons ook voor de taal van karaoke. Deze draadloze karaoke microfoon neem je overal met je mee zodat je waar je ook komt direct vrienden maakt. En vijanden.

Karaokemicrofoon
Karaoke microfoon (Bron: AliExpress)

3,09 Euro

AliExpress deal: Kristallen zonnestelsel nachtlamp

Is deze gadget schitter magisch of magisch schitterend? Wij vinden beide. Hij is te koop in een hoop afgezaagde designs, zoals de Eiffeltoren. Maar je kunt ook voor het sterrenstelsel-exemplaar gaan.

Zonnestelsel nachlamp
Kristallen zonnestelsel lamp (Bron: AliExpress)

4,32 Euro

AliExpress deal: Koffer met USB-port

Reizen bestaat vaak voor een groot deel uit wachten. Dat betekent dat je waarschijnlijk veel tijd besteed op je smartphone. Deze koffer werkt ook als oplader voor je smartphone zodat je nooit zonder batterij komt te zitten. Zo kun je die uurtjes op het vliegveld wel doden.

Koffer USB AliExpress
Koffer met oplaadstation (Bron: AliExpress)

85,70 Euro

Een bijzondere flash drive

Wie belangrijke documenten op een USB-stick wil bewaren en er (vrijwel) zeker van wil zijn dat die niet gestolen wordt kan dit exemplaar overwegen. Want wie steelt er nou een condoom? Dan moet de nood wel heel hoog zijn. Deze flash drive beschermt je documenten in ieder geval extra goed.

AliExpress USB flash
Bijzondere flash drive (Bron: AliExpress)

2,26 Euro

Beanie met Bluetooth headphone en LED-lamp

Dit is nou echt een typische Ali-gadget. Ja, het is een muts. Ja, het zij Bluetooth speakers met ingebouwde microfoon zodat je hands free kunt bellen. En ja het een is koplamp zodat je er ook op de fiets of tijdens het rennen zichtbaar mee bent. En ja, hij kost bijna niks.

Bluetooth headphone beanie Led-lamp
Muts, Bluetooth headphone en lamp in een (Bron: AliExpress)

7,30 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 5. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #133

[ad_2]

- Advertentie -