Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 5

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 5 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 5 2020

Draadloze smartphoneoplader

Steeds meer smartphones kunnen draadloos opgeladen worden. Dat is top, want zo hoef je niet meer te worstelen met bijna compleet afgebroken oplaadkabeltjes. Deze oplader is geschikt voor toestellen met QI-functie en werkt ook als fotolijst. Een ehm, bijzondere extra functie laten we maar zeggen.

draadloze smartphoneoplader Aldi
Draadloze smartphoneoplader (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Digitale platen- en cassettespeler

De platenspeler is al een aantal jaren terug van weggeweest. Toch heeft hij zijn hipsterstatus nog niet verloren. Heb je er nog geen naast je whiskey-collectie staan? Dan is dit exemplaar van de Aldi misschien wat voor je. Hij heeft een directe conversie naar mp3 of een SD-geheugenkaart.

Digitale platenspeler
Digitale platenspeler (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Philips wet of dry elektrisch scheerapparaat

Nee, dit zijn niet twee verschillende scheerapparaten. Eentje voor nat en eentje voor droog. Het is er 1. Die je voor beide kunt gebruiken. Smooth toch? Je kunt hem 30 minuten lang draadloos gebruiken en hij is voorzien van een startclick-precisietrimmer.

Philips scheerapparaat Aldi
Philips wet of dry scheerapparaat (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Flexibele stekkerdoos

Tegenwoordig is ongeveer alles te customisen. Zo ook deze stekkerdoos van de Aldi. Mocht je de vorm van een traditionele stekkerdoos om de een of andere reden niet handig vinden? Dan is dit je redding. Hij bevat twee stopcontacten en twee USB-poorten.

Flexibele stekkerdoos Aldi
Flexibele stekkerdoos (Bron: Aldi)

14,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 5 2020

Lidl deal: Horizon fitness Ergometer Paros Pro

Een van de meest populaire goede voornemens is om gezonder te leven. Dat houdt meestal in om meer te bewegen en minder (of beter) te eten. Nog hard aan het werken aan deze voornemens? Of inmiddels verslaafd geraakt aan de sportschool? Haal dan deze ergometer in huis. Hij heeft 16 trainingsprogramma’s en meet verschillende data over je training.

Ergometer Lidl
Ergometer (Bron: Aldi)

329,00 Euro

Lidl deal: Videla Virobi robotstofwisser

Lidl Virobi robotstofwisser[/caption]

29,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest Bluetooth koptelefoon

De headphones van Bose en JBL hebben geweldig geluid, maar ook een fors prijskaartje. Aan dit exemplaar van de Lidl hangt een klein prijskaartje. Het geluid zal niet te vergelijken zijn met dat van een Bose- of JBL headphone, maar dat kan ook niet voor slechts 25 Euro. Dankzij de ingebouwde Li-Ion batterij gaat hij 10 uur mee op een volle batterij.

Bluetooth headphone Lidl
Bluetooth headphone (Bron: Lidl)

24,99 Euro

Lidl deal: Ultrasone aroma-diffuser

Wiens huis permanent naar kat of scheenbeschermers ruikt, kan er over nadenken eens een raam open te zetten. Je kunt natuurlijk ook een aroma-diffuser kopen. Dit exemplaar is geschikt voor in water oplosbare oliën. Hij werkt ook goed als luchtbevochtiger.

Lidl aroma diffuser
Ultrasone aroma-diffuser (Bron: Lidl)

14,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 5 2020

Grundig ledstrip

We zien week na week ledstrips in de folders van zowel de Lidl, Aldi als de Action verschijnen. Heb je er nog steeds geen in je trapkast, keukenkastjes of langs je trap geplakt? Dan kusje deze 3 meter lange strip met 162 ledlampjes alsnog bij de Action uit het schap vissen.

Action ledstrip
Grundig ledstrip (Bron: Action)

7,95 Euro

Prolectrix stoomreiniger

Een grote schoonmaak is niet compleet zonder je vloeren even een goede poetsbeurt te geven. Alleen een beetje stofzuigen is niet voldoende. Deze stoomreiniger doet het echte zware werk voor je. Volgens de Action is hij goed voor maar liefst 12 verschillende toepassingen. Wat die 12 toepassingen zijn? Daar moet je waarschijnlijk zelf achter zien te komen aangezien het er niet bij vermeld staat.

Action stoomreiniger
Stoomreiniger (Bron: Action)

29,92 Euro

Bluetooth speaker

De Action heeft een speaker in de schappen liggen die er, wat looks betreft, al een tiental jaren kon liggen. De Bluetooth speaker heeft een retro look en werkt met een oplaadbare batterij. Ook vrij retro. Daarnaast heeft hij een FM-ontvanger, microfoon- en USB-ingang.

Bluetooth speaker Action
Bluetooth speaker (Bron: Action)

19,95 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar afgelopen week waren er een aantal toffe gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders goed door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 5 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -