Apple komt met deze gadgets in 2020

[ad_1]

Wat heeft Apple in petto voor het jaar 2020? Hoewel we alleen zeker weten dat het bedrijf de belangrijkste producten op een groot evenement onthult, hebben we afgelopen jaar gezien dat Apple ons ook buiten die evenementen om heeft verrast.

Apple in 2020

Onze vrienden van OneMoreThing hebben de geruchtenmolen geraadpleegd om te kijken wat Apple gaat presenteren in 2020.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Voordat we verder gaan, waarschuwen we vast even dat dit geen uitgebreide lijst is van alle geruchten omtrent Apple-producten voor het jaar 2020. Zo zou Apple wel eens een echt nieuwe iMac kunnen uitbrengen. Die geruchten gingen afgelopen jaar al de ronde, maar we zagen slechts een kleine upgrade. Het lijkt daarom waarschijnlijker dat we in plaats daarvan enkele nieuwe MacBooks en een aantal mobiele producten te zien zullen krijgen.

5. Koptelefoon

Een nieuwe koptelefoon van Apple zal hoogstwaarschijnlijk werken via Bluetooth. Door het enorme succes van de AirPods zal zo’n koptelefoon best wel eens goede verkoopcijfers kunnen scoren. Denk je hierbij aan Beats? Niet slecht. Onder de Apple vlag kan het bedrijf dat marktsegment beter inpikken voordat iemand anders het doet. Zou zo’n koptelefoon veel verschillen van de Beats Solo Pro? Vast wel, maar waarschijnlijk niet veel.

ApplePost Apple headphone
Mockup van ApplePost

4. Nog een MacBook Pro 16-inch

Volges de geruchten komt Apple in 2020 met een nieuwe reeks MacBook Pro-modellen. Deze zouden naast het oude, vertrouwde toetsenbord met schaarmechanisme, ook voorzien zijn van met MicroLED-schermen. Deze nieuwe MicroLED-technologie zal waarschijnlijk een dunner ontwerp mogelijk maken ten opzichte van de meest recente MacBook Pro’s. De schermen zullen waarschijnlijk een compacter en lichter ontwerp mogelijk maken. Hierdoor zou een grotere batterij mogelijk zijn. Dat kan dan weer betekenen dat de MacBooks snellere processoren en/of meer geheugen krijgen dan het vorige ontwerp.

MacBook Pro 16-inch 07
Afbeelding: OMT / Dominick Vietor

3. iPhone 12

Elk jaar krijgen we een nieuwe iPhone en 2020 is geen uitzondering. In het jaar 2020 krijgen we waarschijnlijk een nieuwe, nieuwe camera-AI-technologie waarover we half december al hebben gehoord. Ook 5G zou op stapel staan. Zelfs pencil-ondersteuning en een buig- of vouwbaar model wordent genoemd. Toch kan het ook een iPhone worden, die slechts opwindend is vanwege een kleine verandering als een iets grotere batterij. Desondanks zijn we erg benieuwd wat het nieuwe model aan specs zal gaan krijgen.

2. iPad Pro 2020

In glas of metaal, waarschijnlijk zien we waarschijnlijk medio April een paar nieuwe iPad Pro-modellen verschijnen. Het is heel waarschijnlijk dat we twee nieuwe iPad Pro-modellen krijgen, één met een 12,9-inch scherm, de andere met een 11-inch scherm. Beide modellen hebben geen knoppen aan de voorkant, één aan / uit-knop bovenaan en een paar volumeknoppen.

Beide versies hebben de nieuwste camera-arrays, compleet met drie lenzen. Ze zullen waarschijnlijk dezelfde capaciteiten  hebben als de iPhones uit 2019 – met wellicht wat extra mogelijkheden. En ze hebben platte zijkanten, zoals het mooiste iPhone-ontwerp aller tijden, de iPhone 4!

1. iPhone SE (2020)

Hoe wordt de volgende ‘betaalbare’ iPhone genoemd, anders dan iPhone SE 2? Gezien de positionering van de iPhone 11,als vervanging voor de iPhone XR en het feit dat iPhone XR, sinds het vierde kwartaal van 2018 wereldwijd het best verkochte smartphone-model was, is het misschien geen iPhone SE waarnaar we op zoek zijn. De geruchten hebben het over een andere ‘R’ worden, maar wel met de kracht van de ‘Pro’.

Hoe het apparaat ook heet, het zou een positieve zet zijn van Apple om een meer betaalbare smartphone te maken, prima geschikt voor de gemiddelde gebruiker. De iPhone XR was al een overtuigend compromis, maar hoe gaat de echte vervanger van de iPhone XR heten? Dat zullen waarschijnlijk pas weten als Apple in september 2020 de nieuwe iPhone-collectie zal presenteren!

Reageer op artikel:

Top 5 geruchten: Apple komt met deze gadgets in 2020

[ad_2]

- Advertentie -