AliExpress: 5 gadgets voor een ontspan- en rustmomentje thuis

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets waarmee je thuis kunt ontspannen en ontstressen.

Cao Maru anti-stress bal

Stress roept vreemde gebruiken op. Zo kun je er door aan alles wat los en vast zit gaan friemelen. Waarschijnlijk zit er wat fysieke (en mentale) spanning vast die er uit moet. Een stressbal is ideaal voor het loslaten van die fysieke spanning. Al helemaal wanneer je geen kilometers gaat hardlopen. daarnaast verbetert het je bloedsomloop. Leef je compleet uit met deze geinige stressbal die je wellicht ook wat opvrolijkt, mocht je dat ook nodig hebben.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
anti-stress bal AliExpress
Anti-stress bal (Afbeelding: AliExpress)

1,42 euro

AliExpress massage voor de waaghals: een oogmassage

Last van hoofdpijn (als gevolg van stress)? Dan kan een oogmassage helpen ter ontspanning. Deze draadloze massagebril van AliExpress masseert je gezicht rondom je ogen middels trillingen. Of je een oogmassage wilt overlaten aan een apparaat van Ali van nog geen 15 euro laten we aan jou over. Maar deze kekke ski goggles+ is het proberen waard.

gezichtmassage
Oogmassage-bril (Afbeelding: AliExpress)

11,78 euro

AliExpress topper: Voetmassage-apparaat

Deze grote mono-pantoffel doet meer dan alleen je voeten warmhouden. Hij heeft namelijk een ingebouwd massage-apparaat die de onderkant van je voeten masseert. Via de afstandsbediening kun je uit 15 verschillende massages kiezen. Je kunt het bovenste deel van de sloffen er ook afhalen en het apparaat gebruiken als massagekussen in je rug of voor je kuiten.

voetmassage apparaat AliExpress
Voetmassage-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

33,55 euro

Slaapmachine met ruis

Last van slapeloze nachten? Zelfs na het afspelen van vrijwel iedere slaapverwekkende YouTube playlist die je kon vinden? Dan ben je waarschijnlijk nog wakker omdat je te lang naar je beeldscherm hebt gestaard. Gebruik daarom dit apparaatje om je in slaap te brengen. Hij heeft verschillende geluiden, waaronder witte ruis, om je in een diepe slaap te brengen.

witte ruis machine slapen
White noise machine (Afbeelding: AliExpress)

13,72 euro

Himalaya zoutlamp

Wie al het bovenstaande heeft geprobeerd zonder succes kan altijd nog voor een zoutlamp gaan. Je weet wel, die oranje-roze ‘hippie lamp’.Als de lamp aan staat warmt dit het zout op. Daardoor straalt het zout negatieve ionen uit wat je leefklimaat verbeterd. Eerst zien (of voelen) en dan geloven? Scoor dan een zoutlamp op de Chinese webshop. Dit exemplaar is op te laden via een bijgeleverde USB-kabel.

zoutlamp
Zoutlamp (Afbeelding: AliExpress)

14,98 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 vreemde en handige gadgets voor een ontspan- en rustmomentje thuis

[ad_2]

- Advertentie -