Zo kijk je Amerikaanse Netflix op je tablet of telefoon met een VPN

[ad_1]

Je hebt vele uren onderuit gezakt gezeten op de bank met je tablet, en in je treinstoel met je telefoon. Het is volbracht: je hebt Netflix uitgespeeld! We hebben echter nieuws voor je: wist je dat de Amerikaanse Netflix honderden streams biedt die niet in de Nederlandse bibliotheek van de dienst te vinden zijn? En dat er een eenvoudige manier is om deze streams toch in Nederland te bekijken? Het kan met een Virtual Private Network (VPN).

Wat is een VPN?

Een VPN beschermt jouw online data tegen hackers en meekijkers door een versleutelde verbinding te leggen tussen jouw persoonlijke internetverbinding en een beveiligde server. Hierdoor lijkt het alsof je vanaf een onbekende locatie verbonden bent met het internet. Je IP blijft verborgen en je data blijft veilig. Dit gegeven alleen al is een mooie reden om een VPN te gebruiken, maar wat heeft dit alles te maken met jouw kortste weg naar méér series en films op Netflix?

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Reis virtueel naar de VS

De truc om Amerikaanse Netflix vanuit Nederland te kunnen kijken, zit hem in de mogelijkheid met een VPN je IP-adres te veranderen naar een adres in de Verenigde Staten. Nadat je via de VPN verbinding hebt gemaakt met een server in Amerika, denkt Netflix dat dit je daadwerkelijke locatie is, en biedt dan ook zonder morren zijn gehele, voor Nederlanders normaliter verborgen Amerikaanse collectie aan. Klinkt het ingewikkeld? Dat is het niet. De best aangeschreven VPN-providers bieden simpel te gebruiken apps voor je tablet en telefoon, die je binnen twee minuten met een paar kliks met het beloofde Netflixland verbinden.

 Hoe kies je de juiste VPN?

 De Netflix VPN is er in vele soorten en maten. Er zijn betaalde versies, maar ook gratis opties. Boven alles wil je uiteraard een VPN hebben die toegang tot Amerikaanse servers biedt. Wil je op je tablet of telefoon kijken, dan is het belangrijk dat de VPN-provider jouw platform ondersteunt. Gelukkig heeft elke betrouwbare VPN apps voor Android, iOS en vele andere besturingssystemen beschikbaar. Andere belangrijke factoren zijn de snelheid van de VPN-servers, en eventuele datalimieten. Ook hier geldt dat de meest populaire VPNs zeer geschikte snelheden bieden voor streams, en ze je onbeperkt data laten versturen en ontvangen.

Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan zoveel nieuwe Netflix content? Informeer je dan goed over welke VPN voor jouw gebruik en devices het meest geschikt is, en klik je weg naar uren kijkplezier![ad_2]

- Advertentie -