Disney+ nu te downloaden voor Samsung smart tv’s

[ad_1]

Het heeft even geduurd, maar bezitters van een Samsung smart tv kunnen vanaf nu ook met Disney+ aan de slag. De app van de nieuwe streamingdienst kan gratis uit de appstore op de televisie gedownload worden.

Diverse bezitters van Samsung smart tv’s bevestigen tegenover Homecinema Magazine dat zij vandaag de Disney+ app kunnen downloaden. Deze is te vinden in de Samsung appstore en kan direct gebruikt worden. Het lijkt er echter op dat niet alle smart tv’s van het Zuid-Koreaanse merk de app in de appstore hebben staan. Een model van 5 jaar oud dat op de redactie staat laat de app niet zien. Bovenstaande foto is van een Samsung RU7400-serie, wat een model van dit jaar is.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Momenteel is Disney+ alleen in Nederland te gebruiken aangezien het Amerikaanse bedrijf ons land als ‘testcase’ gebruikt. Tot en met 12 november kun je gebruikmaken van de gratis proefperiode waardoor je geen abonnementskosten betaalt. Na 12 november wordt de dienst officieel gelanceerd en bedragen de kosten 6,99 euro per maand. Vanaf de lancering van de dienst heb je toegang zo’n vijfhonderd films en meer dan 7.500 verschillende serieafleveringen. Daar vallen allerlei nieuwe releases onder, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Star Wars-serie The Mandalorian, maar ook films als Captain Marvel en de Pixar-bibliotheek. Disney zal naar eigen zeggen meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films in het eerste jaar uitbrengen.

Wil je meer weten over Disney+? Lees dan onze uitgebreide eerste indruk van de dienst. In dit artikel lees je alles over het aanbod, de app, het gebruik en de techniek.

Update 1 van 1 november: Samsung laat weten dat de app beschikbaar moet zijn voor modellen vanaf 2015. Pas in januari krijgen modellen van voor 2015 toegang tot de app.

Update 2 van 6 november: In een persbericht heeft Samsung vandaag laten weten dat de bètaversie van de streamingdienst beschikbaar is op alle Samsung smart tv’s uit 2017, 2018 en 2019.

Disney+ kost 6,99 euro per maand. Aanmelden voor de streamingdienst kan via deze link.

[ad_2]

- Advertentie -