Android 11-preview bevat video die nieuwe Google-dongle toont

[ad_1]

Gisteren verraste Google iedereen met de release van een Android 11-preview voor Android TV. De code is flink onder de loep genomen, waardoor er een extra aanwijzing gevonden is voor de aankomende Google-dongle. Die dongle wordt intern, en nu dus ook op internet, Sabrina genoemd.

Android 11 bevat aanwijzing voor Sabrina

In maart kwam het nieuws naar buiten dat Google werkt aan een dongle, of mediaspeler, met Android TV aan boord. Die dongle wordt Sabrina genoemd. Inmiddels is er al veel meer informatie gelekt, bijvoorbeeld over de afstandsbediening. Gisteravond heeft Google een preview vrijgegeven van Android 11 voor Android TV (verrassing!). Sommige mensen hebben de code eens flink onder de loep genomen en ontdekken dan nog wel eens dingen, zoals een nieuwe verwijzing naar Sabrina. Dit keer in de vorm van een korte video.

- Advertentie -

De video laat zien hoe we Sabrina straks opnieuw moeten opstarten bij problemen. Je haalt de stekker eruit, wacht drie volle seconden en stopt de stekker er dan weer in. Interessanter is echter de bevestiging van het bestaan van het product en zijn design. De gebruikte afbeelding in de video komt overeen met de afbeelding bovenaan dit bericht. Ook is duidelijk de G van Google zichtbaar. Waarschijnlijk kondigt Google later dit jaar Android 11 officieel aan. En mogelijk draait de Sabrina-hardware ook op die versie van het besturingssysteem.

[ad_2]

- Advertentie -