Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met lichtshow

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met een spectaculaire partyluidspreker met Bluetooth.

Aldi’s grote Bluetooth speaker

Aldi heeft deze week een opvallende Bluetooth speaker in de schappen liggen. Het is geen compact exemplaar om overal mee naartoe te nemen. De speaker is maar liefst een meter hoog. Dat maakt het wat lastiger om hem in het park of op het strand te gebruiken, maar met een speaker als deze in huis komen je vrienden vast wel jouw kant op. Wil je er toch mee de straat op? Dan kan dat wel. Aldi’s speaker heeft namelijk wieltjes zodat je hem in ieder geval niet hoeft te tillen.

- Advertentie -
Aldi Partyspeaker
Bluetooth party speaker (Afbeelding: Aldi)

Flitsende party speaker met karaoke-functie

Deze Bluetooth speaker maakt met gemak van iedere bijeenkomst een flitsende gelegenheid. Hij heeft een ingebouwde led-flashlight waarvan het lichteffect kan worden aangepast op de muziek die hij afspeelt. Of de lichtshow voldoende spectaculair is om de voetjes van de vloer te krijgen weten we niet, maar het is een begin. Het juiste Spotify-lijstje doet overigens ook wonderen.

De grote Bluetooth speaker van Aldi is makkelijk te koppelen aan een smartphone, tablet of laptop. Kun je het juiste lijstje op Spotify niet vinden? Dan heeft de speaker ook een ingebouwde FM-radio die je het werk kunt laten doen. Aldi’s Bluetooth speaker heeft twee ingebouwde 1500 Watt speakers en X-Bass-basversterking voor stevig geluid.

Aldi partyspeaker microfoon
Bluetooth party speaker inclusief microfoon (Afbeelding: Aldi)

Wat deze Bluetooth party speaker echt een topper maakt is de microfoonaansluiting(en) en echo-functie. Omdat de speaker wordt geleverd met microfoon kan de karaoke direct beginnen. Je kunt deze party speaker overigens ook inzetten als het geen feestje is. Wie echt een flitsende presentatie wil geven kan, volgens Aldi, deze speaker ook prima inzetten.

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 24 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met lichtshow

[ad_2]

- Advertentie -